+31 (0) 43 - 459 81 81 - [email protected]

Wandelen & Fietsen Arrangement

Dit arrangement is ideaal als u enkele dagen het Zuid-Limburgse Heuvelland wilt verkennen, zonder dat het u aan iets ontbreekt.

Wandelen in Zuid-Limburg: volop variatie in landschap
Zuid-Limburg biedt verrassend veel variatie in landschap en routes, soms ook over de landsgrenzen heen. Rivieroevers, bos, heide, uitgestrekte velden en groene hellingen: het is er allemaal.
Bijzonder van veel routes is dat u dwars door het weiland kunt wandelen, terwijl de koeien u nakijken. Om vervolgens een ver uitstrekkend panorama te ontdekken tot in België en Duitsland aan toe! Kabbelende beekjes, dassenburchten, bos en korenvelden: het landschap blijft verbazen.

Treinstation Schin op Geul vlakbij: start waar u wilt
Vanuit Heuvelzicht wandelt u naar historisch Valkenburg in 30 minuten en verkent u grotten of ruïnes.
Met het station naast de deur, kunt u ook starten vanuit andere mooie plaatsen in de buurt, zoals Meerssen, Maastricht of Houthem-Sint Gerlach. We wijzen u met veel plezier verschillende mooie plekken om te picknicken of gewoon te genieten van het geluid van zoemende insecten en fluitende vogels. Er is volop keus in lengte, zwaarte en landschap.

Fietsen in Zuid-Limburg: kiest u voor de heuvels of voor de uitgestrekte plateaus?
Ook op de fiets is het Zuid-Limburgse Heuvelland indrukwekkend. Sportieve fietsers doen alles op eigen kracht, maar recreatieve fietsers kunnen dankzij de elektrische fiets hier ook goed terecht.
Een populaire route, Hartje Heuvelland, leidt u naar het levendige Gulpen en pittoreske dorpjes als Vijlen en Bocholtz, waar nog traditionele vakwerkhuizen te vinden zijn en ook een aantal gezellige terrasjes en kroegjes.
Ook de Drie-Grenzenroute is geliefd: 38 km langs de mooiste plekjes in Duitsland, België en het Zuid-Limburgse Heuvelland.
Wilt u liever een minder heuvelachtige route? Dan selecteren we voor u een route met uitgestrekte plateaus en Maasvlaktes.

Geen fiets bij u? Huren kan ook
Wilt u een fiets, e-bike of scooter huren, dan kan dat bij onze leverancier Cycle Center in Valkenburg a/d Geul (niet inbegrepen bij het arrangement).
Een e-bike is erg prettig als u door het heuvellandschap wilt fietsen. Dat steuntje in de rug maakt het net even gemakkelijker.

Hybridefiets met 7 versnellingen€ 15 p.p.p.d.
E-bike€ 27.50 p.p.p.d.
Scooter€ 40 p.p.p.d.
Evt. Bezorgkosten€ 15,00

Picknicken met fenomenaal uitzicht
Met een route en lunchpakket in uw rugzak kunt u eropuit voor een langere tocht, te voet of met de fiets. We wijzen u graag enkele fantastische plekken aan om te picknicken met een fenomenaal uitzicht. Uit ervaring kunnen we zeggen: dat uitzicht verveelt nooit!

Dineren met Limburgse streekproducten in de hoofdrol
Geïnspireerd door de Franse en Mediterrane keuken verrast Chef Daan en zijn keukenteam u ’s avonds op een gevarieerd 3-gangen menu, waarin streekproducten veelal de hoofdrol spelen.

Het Wandelen en Fietsen arrangement is inclusief:

  • 2 x overnachting incl. uitgebreid ontbijt
  • 2 x 3-gangen keuzemenu
  • Ontvangst met koffie of thee en Limburgse vlaai
  • Uitgebreide kaart met mooie wandel- en fietsroutes door Zuid-Limburg
  • Infopakket
  • Overdekte en afsluitbare fietsenstalling

Arrangementsprijzen per kamer in €

CharmantComfortComfort +PanoramaSuite
197231251299
314338358406426
Charmant197 314
Comfort 231 338
Comfort + 251 358
Panorama299 406
Suite X 426

 

Boek dit arrangement