Heuvelzicht

Eten & drinken

’s Morgens uitgebreid ontbijten, na een wandeling heerlijk genieten van alle Limburgse specialiteiten of ’s avonds uitgebreid dineren in restaurant de Tuinkamer.
Team Heuvelzicht zorgt dat het u aan niets ontbreekt.

Restaurant

De Tuinkamer

De Tuinkamer doet haar naam eer aan. Verse, seizoensgebonden en ongecompliceerde gerechten worden aan tafel geserveerd terwijl u uitkijkt over de Zuid-Limburgse heuvels. Dat is ongedwongen genieten van goed eten en drinken.

  • Wij heten u dagelijks welkom tussen 18:00 en 19:30 uur. *Dineren ook mogelijk zonder hotelovernachting, maar uitsluitend op reservering.
  • Logeren & Dineren arrangement geboekt? Dan kiest u bij aankomst of ’s ochtends uw diner keuzemenu.
  • Van vrijdag t/m zondag tussen 13:00 en 15:00 kunt u bij ons terecht voor de lunch. In de zomermaanden kunt u heerlijk op ons panorama terras vertoeven en in de overige maanden maken we graag een tafeltje voor u vrij in de Tuinkamer.

*Ons restaurant serveert iedere avond een wisselend en seizoensgebonden 3-gangen keuzemenu. Het 3-gangen diner bedraagt € 39,50 p.p. Laat u verrassen en kom genieten!

Meer info
Bekijk de lunchkaart
Heuvelzicht

Ontbijt

De dag begint goed met een uitgebreid ontbijt. Er is een ruime keuze in ambachtelijk gebakken brood en viennoiserie van de plaatselijke bakker, diverse soorten beleg en zuivelproducten. De streekproducten en onze persoonlijke touch zorgen voor de dagelijkse variatie.

Ook zonder hotelovernachting kunt u gebruik maken van ons uitgebreide ontbijtbuffet voor slechts €17,50. We zien uw ontbijtreservering graag tegemoet!

Meer info