Restaurant

Zo werken wij tijdens de coronacrisis in ons restaurant:

  • We vragen u te wachten op de aangegeven plek tot onze host u uw tafel wijst.
  • Er is extra ruimte per tafel in het restaurant en op het terras.
  • De bediening en ons keukenteam voldoen aan alle noodzakelijke hygiënevoorschriften.
  • Het ontbijt vindt plaats in een aangepaste opzet.
  • Er is een kleine lunchkaart, zodat u van woensdag t/m zondag bij ons kunt lunchen tussen 12.30 en 15.00 uur. Een Lunch To Go is ook mogelijk.
  • Houd zelf ook 1,5 meter afstand, zowel tot onze medewerkers als tot andere gasten.

BESCHIKBAARHEID BEPERKT

Tot nader bericht blijft ons restaurant tijdens het diner uitsluitend beschikbaar voor eigen hotelgasten. Vanwege de 1,5 meter regelgeving zijn er helaas niet voldoende zitplaatsen. Gezelschappen & partijtjes kunnen daarom voorlopig ook niet doorgaan. Bovendien is er op zondag geen warme lunch beschikbaar. Bedankt voor uw begrip.

Dé plek voor de levensgenieter

In ons restaurant geniet u van de beste streekproducten die Limburg dit seizoen te bieden heeft. Chefkok Daan Rooding laat zich inspireren door de Frans/Mediterrane keuken, met gerechten als terrine van Limburgse hoenders en asperges, huisgemaakte kalfspastrami van het Limburgse Pasveld rund en stoverij van het biologische krullvarken uit Ulestraten.
Als het weer het toelaat, dekken wij graag de tafel op ons panoramaterras voor de ultieme beleving.
Is het nog wat aan de koele kant? Geen probleem, daarvoor is er terrasverwarming.

Om steeds te kunnen werken met de mooiste en meest verse producten, wisselt ons menu voortdurend en houden we de kaart klein. Laat u zich dus gerust verrassen. Heeft u allergieën of speciale dieetwensen? Geef het dan bij uw boeking of reservering aan ons door, zodat wij een passend menu voor u kunnen samenstellen.

Landhotel Heuvelzicht is aangesloten bij de vereniging van Euro-Toques en houdt zich aan de “Code van Eer”:

  • We koken met natuurzuivere streekproducten.
  • We respecteren de seizoenen.
  • We behouden culinaire tradities en ambacht.
  • We hebben gastvrijheid hoog in het vaandel.
  • We zijn ons bewust van voedselverderving en gaan verspilling tegen.

Openingstijden

Openingstijden ontbijt: maandag t/m zondag: 08:00 uur tot 10:00 uur.
Openingstijden lunch: woensdag t/m zondag: 12:30 uur tot 15:00 uur.
Openingstijden diner: maandag t/m zondag: 18:00 uur tot 20.00 uur.

Voor gezelschappen zijn in goed overleg afwijkende tijden mogelijk.
Tafel reserveren? Bel 043-4598181 of mail [email protected].

Lunchkaart

Lunch woensdag t/m zondag tussen 12.30 en 15.00 uur:

  • Verse soep van de dag, geserveerd met molenbrood en boter € 7,50
  • Een Croque Monsieur van Italiaans tramezzini sandwichbrood € 7,50 
  • Twee rundvleeskroketjes met molenbrood en Limburgse mosterd € 9,50
  • Videe met ragout van Limburgse hoen / met frietjes en mayo € 10,00 / 13,50
  • Knapperige garnalenkroketjes met basilicumcrème en seizoensalade € 16,50 

Dineren bij Restaurant de Tuinkamer

Drie-gangen Gourmand keuze menu à € 35,00 per persoon
(Voorgerecht – Hoofdgerecht – Dessert)

Wij verzoeken u vooraf een tafelreservering te maken. Heeft u gekozen voor het Logeren & Dineren Arrangement of voor de Seizoen Special, dan houden wij al een tafel voor u vrij.