Restaurant

Zo werken wij tijdens de coronacrisis in ons restaurant:

  • Alleen hotelgasten kunnen gebruik maken van het restaurant, de bar en het terras.
  • Er is extra ruimte per tafel in het restaurant en op het terras.
  • Wij serveren uit op een aangrenzende tafel, waarbij u zelf uw bestelling kunt pakken.
  • Maximaal één huishouden per tafel.
  • De bediening en ons keukenteam voldoen aan alle noodzakelijke hygiënevoorschriften.
  • Onze medewerkers kunnen handschoenen dragen.
  • We vragen u te wachten op de aangegeven plek tot onze host u uw tafel wijst.
  • Houd zelf ook 1,5 meter afstand, zowel tot onze medewerkers als tot andere gasten.
  • Ook het ontbijt vindt plaats in een aangepaste opzet.
  • Er is een kleine lunchkaart, zodat u dagelijks bij ons kunt lunchen tussen 13.00 en 15.00 uur. Een Lunch To Go is ook mogelijk.

Dé plek voor de levensgenieter

In ons restaurant geniet u van de beste streekproducten die Limburg dit seizoen te bieden heeft. Chefkok Daan Rooding laat zich inspireren door de Frans/Mediterrane keuken, met gerechten als terrine van Limburgse hoenders en asperges, huisgemaakte kalfspastrami van het Limburgse Pasveld rund en stoverij van het biologische krullvarken uit Ulestraten.
Als het weer het toelaat, dekken wij graag de tafel op ons panoramaterras voor de ultieme beleving.
Is het nog wat aan de koele kant? Geen probleem, daarvoor is er terrasverwarming.

Om steeds te kunnen werken met de mooiste en meest verse producten, wisselt ons menu voortdurend en houden we de kaart klein. Laat u zich dus gerust verrassen. Heeft u allergieën of speciale dieetwensen? Geef het dan bij uw boeking of reservering aan ons door, zodat wij een passend menu voor u kunnen samenstellen.

Landhotel Heuvelzicht is aangesloten bij de vereniging van Euro-Toques en houdt zich aan de “Code van Eer”:

  • We koken met natuurzuivere streekproducten.
  • We respecteren de seizoenen.
  • We behouden culinaire tradities en ambacht.
  • We hebben gastvrijheid hoog in het vaandel.
  • We zijn ons bewust van voedselverderving en gaan verspilling tegen.

Openingstijden

Openingstijden ontbijt: maandag t/m zondag: 08:00 uur tot 10:00 uur.
Openingstijden lunch: vrijdag t/m zondag: 12:00 uur tot 16:00 uur.
Openingstijden diner: maandag t/m zondag: 18:00 uur tot 20.00 uur.

Voor gezelschappen zijn in goed overleg afwijkende tijden mogelijk.
Tafel reserveren? Bel 043-4598181 of mail [email protected].

Lunchkaart

Lunch dagelijks tussen 13.00 en 15.00 uur

  • Verse aspergesoep, goedgevuld en geserveerd met molenbrood en boter € 7,50
  • Een Croque Monsieur van Italiaans tramezzini sandwichbrood € 7,50 
  • Twee rundvleeskroketjes met molenbrood en Limburgse mosterd € 9,50
  • Videe met ragout van Limburgse hoen / met frietjes en mayo € 10,00 / 13,50

Dineren bij Restaurant de Tuinkamer

Drie-gangen Gourmand keuze menu à € 35,00 per persoon
(Voorgerecht – Hoofdgerecht – Dessert)

Wij verzoeken u vooraf een tafelreservering te maken. Heeft u gekozen voor het Logeren & Dineren Arrangement of voor de Seizoen Special, dan houden wij al een tafel voor u vrij.